Wat vind jij interessant?

Waar kun jij uren over praten?

Wat vind jij nou écht leuk? Waarvoor mogen ze jou midden in de nacht wakker maken? En wat interesseert jou nou echt totaal niet? Hoe beter jij weet wat je interesses zijn (en wat niet), hoe makkelijker het wordt om een toekomstdoel voor jezelf te stellen dat echt bij jou past.

Het probleem met interesses is dat jongeren vaak heel veel dingen “best wel leuk” vinden. Ze kunnen er gezellig over kletsen op een feestje, of kijken er filmpjes over op hun telefoon. Toch lijkt geen van die onderwerpen écht interessant genoeg om de rest van je leven mee bezig te zijn. Of misschien weet je niet hoe je van dit onderwerp nou echt je toekomst kunt maken.

Nu kun je natuurlijk een interessetest doen. Maar geeft die test daadwerkelijk het antwoord op jouw vraag? En wil jij echt je toekomst laten afhangen van de resultaten van zo’n testje? Laat jij een computer beslissen over jouw studiekeuze?

In Trinn ga je met allerlei kleine opdrachtjes op zoek naar jouw interesses. Geen moeilijke vragen waar je hele toekomst vanaf hangt, maar juist de vragen die jou aan het denken zetten. Hoe meer opdrachten je maakt, hoe meer verschillende interesses er aan het licht komen. Uiteindelijk krijg je dus een overzicht van jouw interesses en kun jij zien op welke manier die jouw toekomstkeuzes bepalen.

Wil jij thuis met Trinn aan de slag? Vul hier het contactformulier in.