wat motiveert jou?

Wat brengt jou in beweging?

Waar krijg jij energie van? Waar kom jij graag je bed voor uit? Wat heb jij nodig om in beweging te komen? Waar wil je moeite voor doen? Met andere woorden: wat motiveert jou op school, op je werk en in je sociale leven? Misschien wil jij graag altijd overal de beste in zijn, of wil jij later graag heel rijk worden. Of ga jij juist voor sociale status?

Of jij er uiteindelijk in slaagt om een bepaalde opleiding af te ronden, is grotendeels afhankelijk van jouw motivatie. Het gaat er namelijk niet alleen om dat je gemotiveerd bent op het moment dat je start, maar ook dat je dat blijft terwijl je bezig bent.

Trinn geeft jou meer inzicht in jouw motivatie en helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze. Door middel van kleine opdrachtjes ontdek je welke dingen belangrijk zijn om jouw motivatie op te roepen én vast te houden: op school, maar ook buiten school. Steeds opnieuw kijk je waar de motivatie voor jouw toekomstdroom precies in zit én of die droom klopt met de werkelijkheid. En als je dat beeld moet bijstellen, wat doet dat dan met jouw motivatie?

Wil jij thuis met Trinn aan de slag? Vul hier het contactformulier in.