Ongeplande situaties

Ongeplande situaties leren jou veel over jouw keuzes.

Een hele belangrijke influencer wordt gevormd door ongeplande situaties. Je komt iemand tegen die iemand kent die jou ineens op een heel ander idee brengt. Zomaar wat voorbeelden:

  • Je mist de trein, waardoor je moet blijven slapen bij een vriendin, waarvan haar ouders net bezoek kregen van de baas van een manege.
  • Je drukte per ongeluk op een verkeerde knop waardoor je bij een cursus ingeschreven staat die je toch interessant blijkt te vinden.
  • Jouw hockeyteam wordt samengevoegd met een ander team. Hierdoor ontmoet je iemand die een hele leuke studie volgt.
  • Je helpt in de supermarkt iemand die zijn boodschappen heeft laten vallen. Je raakt aan de praat en ontdekt dat diegene nog iemand nodig heeft om te helpen bij een festival.
  • Etc.

Dit soort situaties gebeuren. De enige invloed die jij erop kan uitoefenen is een kans herkennen wanneer hij zich voordoet. En hem pakken! Klik hier om hier meer over te lezen.

In Trinn ga je niet alleen aan de slag met theorie-opdrachten binnen school. We willen je juist uitdagen om het leven buiten school te gaan ontdekken, zodat je dit soort kansen tegen kunt komen. Volg niet blindelings het pad dat je bent ingeslagen. Dat dit nu je toekomstdroom is, betekent echt niet dat dat de rest van je leven jouw droom blijft. En ook je nieuwe droom moet weer getest worden voor je daar echt voor gaat kiezen. Bij Trinn ga je minstens elke twee maanden iets in de praktijk doen: een interview, open dag, meeloopdag, stage, vrijwilligerswerk, bijbaantje of wat jou op dit moment maar kan helpen. En natuurlijk helpen we je ook om na te denken op welke manier deze ervaring je nou verder heeft geholpen richting jouw toekomstdroom.

Wil jij thuis met Trinn aan de slag? Vul hier het contactformulier in.