persoonlijkheid

Hoe beïnvloedt jouw persoonlijkheid jouw keuzes?

Ben jij degene die altijd meteen in actie komt? Of ben jij eerder degene die zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt? Ben je introvert, creatief, sportief, gedreven? Jouw persoonlijkheid bepaalt voor een groot deel wat er bij je past. Kun jij niet stilzitten? Dan is accountant misschien geen beroep voor jou. Hou jij ervan om in de spotlights te staan? Misschien is bakker worden dan niet jouw roeping. (Of wel en ga je daarnaast lekker in een band spelen). Hoe beter jij weet hoe je in elkaar zit, hoe beter je kan controleren of jij het juiste doel hebt gesteld.

Er zijn heel veel manieren om meer te leren over jouw persoonlijkheid. Door gewoon te gaan zitten en na te denken over “hoe ben ik” kom je niet zo veel verder. Er moeten specifiekere vragen worden gesteld. Trinn kan je daarbij helpen. Bovendien ga je niet alleen naar je persoonlijkheid kijken, maar vraag je ook om hulp bij mensen die jou goed kennen. Wat vinden zij eigenlijk? En wat vind jij ervan dat zij zo naar jou kijken?

Natuurlijk kun je ook een persoonlijkheidstest doen. In sommige gevallen kan dat heel handig zijn. Toch is alleen een test nooit genoeg. Hoe goed de test ook is, de test kan niet jouw keuzes maken. Uiteindelijk gaat het er namelijk vooral om waar jij je goed bij voelt. Het lezen van een testuitslag, gaat je daar geen antwoord op geven. Dat moet je testen in de praktijk. Met allerlei opdrachten in theorie én praktijk helpt Trinn jou om meer te weten te komen over jouw persoonlijkheid. En dan niet alleen hoe jij bent op school, maar vooral wie jij bent in het echte leven.

Wil jij thuis met Trinn aan de slag? Vul hier het contactformulier in.