Trinn staat aan de basis van de loopbaan en helpt met allerlei keuzes die onderweg moeten worden gemaakt. Bij het oriënteren op een loopbaan is de begeleiding heel belangrijk. Alleen door terug te kijken op een ervaring, een testuitslag of een opdracht, kun je hier lessen uit trekken voor de toekomst. Vaak blijft dit op school liggen omdat er simpelweg voor de mentor te weinig tijd is om uitgebreide gesprekken met alle leerlingen te voeren.  

Dit is waar Trinn in beeld komt. De leerling stelt zelf zijn doel en plant hierbij een ervaring die hem/haar gaat helpen om het doel te bereiken. Trinn kiest opdrachten uit die bij dit doel en event aansluiten. Echt maatwerk dus. En Trinn vraagt: Wat was er leuk? Wat was er niet leuk? Wat heb je hier van geleerd? En wat wil je nu leren? 

Thuisabonnement

Natuurlijk kun jij ook met Trinn aan de slag. Met een abonnement krijg jij toegang tot onze webapplicatie. Hier kun jij jouw doelen instellen, zodat jij in de theorie en in de praktijk kunt leren kiezen. Voor slechts €5 per maand helpen wij jou met al je toekomstkeuzes.